woensdag 10 september 2008

little update

Sabato: zijn we naar een meer geweest, maar jammergenog kon je daar echt niet in zwemmen omdat het veel te vuil was, het stonk zelfs :)
we hebben dan maar gewoon wat gewandeld en wat cafekes gedaan enzo, maar op den duur was het echt veel te warm en zijn we op zoek gegeaan naar een zwembad ginder. jammergenoeg was het enige zwembad gesloten voor werken. Ook al viel het meer tegen en was het veel te warm hebben we ons toch erg geamuseerd!
s'avonds zijn Nina en ik op cafe geweest met een zwitserse jongen en een paar italiaanse vrienden van hem, we hebben die avond 2/3e italiaans gesproken en 1/3e engels, dus heel veel bijgeleerd. trouwens ook heel leuke bar op een groot dak van een gebouw met prachtig uitzicht.

Domenica: uitrustdag! we hebben de was gedaan en geslapen en ... s'avonds zijn we met onze laptop naar een internetcafe gegaan waar je gratis op internet mag. daarna zijn we in een pizzeria iets gaan eten.

Lunedi: 3u les en dan in het studentenrestaurant gegeten met wat vrienden. het is daar echt mega goedkoop: voor 2 euro heb je brood, een bord pasta, yoghurt/fruit en gratis drank!
wat ik de rest van die dag heb gedaan weet ik niet meer , zal dan ook wel niet zo ineteressant zijn geweest :)

Martedi: 6 uur les, heel vermoeiend. Toch zijn Nina en ik nog naar een openluchtconcert gegaan. heel veel volk ginder, men favoriete klasgenootjes tegengekomen (zie foto's). de 'band' speelde een soort van experimentele muziek met verschillende soorten instrumenten en ook met de computer enzo. op de gebouwen rond het plein waren er van die lichtspektakels en toestanden. Kortom: een heel spektakel :)

Mercoledi: deze voormiddag hadden we een verplichte tour in de stad met een italiaanse profesoressa als gids, niet zo super interessant en vooral veel te warm! iedereen probeerde zoveel mogelijk in de schaduw te staan enzo. thuis gegeten en dan u wat op inetrnet en sebiet naar de les

ciao ciao

2 opmerkingen:

Lora zei

Hey Zita,

Zo te zien ben je daar echt op een leuke plaats beland e! :)
mooie fotos ook.
Leuk dat je italiaans al is verbeterd.

Veel plezier daar nog,

Lora
x

Anoniem zei

Ciao Zita, come stai?
Spero tu ti stia divertendo, e che il tuo Italiano stia migliorando!!
Come sono i ragazzi in Italia??
Sto tornando in Belgio, ma mi mancherà Miami perchè mi sono divertita molto.....Ci sentiamo presto Un bacio Lynn e Benedetta :-)